افزایش تنش بین دو کره؛
کره شمالی ۱۰۰ گلوله توپخانه به مرز دریایی شلیک کرد
ارتش کره جنوبی اعلام کرد که نظامیان پیونگیانگ حداقل ۱۰۰ گلوله توپخانه به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در مرز دریایی حائل بین دو کره فرود آمدند.
به گزارش نگاه نو، بعد از پرتاب موشکهای بالستیک توسط کره شمالی و شلیک موشکی هشدار جنگندههای کره جنوبی به سمت مرز دریایی دو کشور، اکنون از افزایش تنش نظامی بین دو کره خبر میرسد.
ستاد مشترک نیروهای مسلح کره جنوبی با صدور بیانیهای تاکید کرد اقدام دوباره همسایه شمالی در شلیک به سمت مرز دریایی دو کشور، نقض توافقنامههای نظامی بین دو طرف است.
در این بیانیه آمده است که ارتش کره شمالی در هفت ساعت اخیر، علاوه بر ۱۰۰ گلوله توپخانه، حداقل ۱۷ فروند موشک بالستیک و دیگر انواع موشکها رابه سمت دریای شرقی شلیک کرده است.
بامداد امروز بود که نظامیان کره شمالی سه فروند موشک بالستیک کوتاه برد به سمت دریای شرقی (دریای ژاپن) شلیک کردند که در آبهای نزدیک کره جنوبی فرود آمدند.
در اقدامی نادر پس از آزمایش موشکی کره شمالی، آژیر هشدار در منطقه «الئونگ» در کره جنوبی به صدا درامده است. گفته میشود این موشک مستقیما از روی این جزیره عبور کرده است. ارتش کره جنوبی سطح آمادگی و هشدار خود را در پاسخ به این آزمایش موشکی افزایش داده است.
بعد از آن، ارتش کره جنوبی اعلام کرد که برای واکنش به موشکپراکنیهای پیونگیانگ، جنگندههای نیروی هوایی اعزام شده و سه فروند موشک هوا به زمین، به سمت مرز دریایی دو کشور شلیک کردند.
شلیکهای موشکی و توپخانهای کره شمالی و افزایش تنشها بین دو کره در حالی انجام شده است که آمریکا و کره جنوبی مشغول برگزاری یک رزمایش هوایی گسترده با حضور ۲۴۰ فروند هواپیمای جنگی در منطقه شرق آسیا هستند.
نظر شما
- موشکهای دوربرد اوکراین؛ تصمیمی مؤثر یا دیرهنگام؟
- ترامپ به دنبال تحمیل خواستههای خود بر کنگره آمریکا است
- طرحهای شوم تل آویو برای ماندن در نوار غزه
- برای موضعگیری درباره به رسمیت شناختن طالبان هنوز زود است
- کره شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا میفرستد
- تاکید بورل بر اجرای احکام دیوان کیفری بینالمللی و لزوم آتشبس در خاورمیانه
- هدف بایدن در تشدید حمایتها از اوکراین پیش از بازگشت ترامپ چیست؟
- ارتش کره شمالی به زودی وارد جنگ اوکراین میشود
- دادگاه هلند قطع مبادلات تسلیحاتی با اسرائیل را بررسی میکند
- قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است
- مسئله هستهای ایران با تقابلهای ساختگی حل نمیشود
- جنگ افروزی اسرائیل به بهبود روابط ایران و عربستان انجامید
- حاشیههای ناتمام کابینه انتخابی ترامپ