۱۱ آبان ۱۴۰۱
کپی شد!

با صدور بیانیه ای انجام شد؛

درخواست ۹ سازمان حقوق بشری از پاپ درباره اوضاع انسانی بحرین

درخواست ۹ سازمان حقوق بشری از پاپ درباره اوضاع انسانی بحرین

9 سازمان حقوق بشری خطاب به پاپ فرانسیس که از سوم تا ششم نوامبر برای شرکت در نشست «گفت‌وگوی شرق و غرب» به بحرین سفر می‌کند، بیانیه‌ای صادر کردند. این سازمان‌های حقوق بشری اعلام کردند که پاپ فرانسیس در جریان سفرش به بحرین، باید از آل خلیفه بخواهد که به نقض حقوق بشر پایان دهد.

به گزارش نگاه نو، این ۹ سازمان در ادامه تاکید کردند:« با توجه به این سفر تاریخی، پاپ باید علناً از «حمد بن عیسی آل خلیفه» پادشاه بحرین و مقامات بحرینی بخواهد تا احکام اعدام صادر شده علیه زندانیان را لغو یا کاهش دهد.

این سازمان‌های حقوق بشری همچنین از پاپ خواستند که از مقامات بحرین بخواهد فرمانی برای لغو هرگونه شکنجه و بدرفتاری علیه منتقدان و مخالفان صادر کنند.

در این بیانیه از پاپ فرانسیس خواسته شده است تا از پادشاه بحرین بخواهد همه کسانی که به دلیل استفاده از حق آزادی بیان ، اجتماعات مسالمت‌آمیز زندانی شده‌اند، از جمله فعالان حقوق بشر، مخالفان و روزنامه نگاران را آزاد کند.

در حال حاضر ۲۶ نفر در بحرین در معرض اعدام قرار دارند و پس از تایید حکم پادشاه آن‌ها اعدام خواهند شد.

این بیانیه توسط سازمان دیده بان حقوق بشر، آمریکایی‌ها برای دموکراسی و حقوق بشر در بحرین، مرکز اروپایی دموکراسی برای حقوق بشر، مؤسسه مطالعات حقوق بشر قاهره، مرکز فعالسازی حقوق بشر ، با هم علیه مجازات اعدام ( (ECPM) ، موسسه حقوق و دموکراسی بحرین، موسسه خلیج فارس برای دموکراسی و حقوق بشر و سازمان سلام برای دموکراسی و حقوق بشر صادر شده است.

بحرین حکم اعدام را تعلیق کرده بود اما در سال ۲۰۱۷ میلادی بار دیگر صدور احکام اعدام را از سر گرفت. مقامات رژیم بحرین هزاران معترض، روزنامه نگار و فعال را از زمان اعتراضات ضد دولتی در سال ۲۰۱۱ میلادی بازداشت کرده است.

در سال ۲۰۱۸ کلیسای کاتولیک رومی به شکل رسمی آموزه‌های خود را تغییر داده و مجازات اعدام را از نظر اخلاقی غیرقابل قبول اعلام کرد و پاپ فرانسیس درخواست‌هایی برای ممنوعیت آن در سراسر جهان ارائه کرد.
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان قرار است سوم نوامبر (۱۲ آبان ماه) برای شرکت در نشست «گفت‌وگوی شرق و غرب» وارد بحرین شود.

بیشتر بخوانید  جمعیت الوفاق ۱۳۹ دلیل برای تحریم انتخابات بحرین اعلام کرد

انتظار می‌رود بیش از ۲۰۰ شخصیت از رهبران مذهبی جهانی، شخصیت‌های رسانه‌ای و صاحب‌نظران مشهور در این نشست حضور داشته باشند. این نشست شامل یک جلسه افتتاحیه و ۴ جلسه اصلی است که در این جلسات به تجارب ترویج همزیستی جهانی و انسانی، همزیستی مسالمت‌آمیز و نقش دینداران و علما پرداخته می‌شود.

برخی کارشناسان معتقدند که چنین نشست‌هایی با هدف تقویت عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با رژیم غاصب اسرائیل سازماندهی می‌شود و گفت‌وگوی ادیان در جهت دستیابی به چنین هدفی است.

این نشست در حالی برگزار خواهد شد که رژیم آل‌خلیفه سال‌هاست شیعیان را تحت فشار قرار داده است و اجازه برگزاری آزادانه مناسک و شعائر مذهبی را به آنها نمی‌دهد.

نظر شما

صفحات اجتماعی انتخاب سردبیر آخرین اخبار کاریکاتور عکس روز