در گزارشی اعلام شد؛
تقلای آمریکا برای نمایشی ضدایرانی در سازمان ملل و حمایت از آشوبها
دولت آمریکا در پی گزارش تفصیلی جامعه اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران، در تقلا برای برگزاری نمایشی ضد ایرانی در سازمان ملل در قالب نشست غیررسمی شورای امنیت در حمایت از ناآرامی ها و آشوب ها در ایران با اهداف خاص سیاسی است.
به گزارش نگاه نو، منابع دیپلماتیک در پی تقلای واشنگتن برای برگزاری نشستی غیررسمی در شورای امنیت سازمان ملل اعلام کردند که آمریکا به همراه آلبانی در تداوم دخالت در امور داخلی ایران، در پی برگزاری این نشست در روز چهارشنبه هفته جاری هستند.
منابع دیپلماتیک افزودند: این اقدام آمریکا واکنشی به گزارش جامعه اطلاعاتی ایران – وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران – درباره عوامل پشت پرده اغتشاشات در ایران است.
منابع دیپلماتیک تصریح کردند: آمریکا به جای پاسخگویی به موارد ذکر شده در گزارش متقن جامعه اطلاعاتی ایران، با فرار به جلو، درحال نمایش حمایت از حقوق بشر بصورت گزینشی و با اهداف خاص سیاسی است.
نمایندگی آمریکا در سازمان ملل مدعی است که به دنبال راههایی برای تقویت تحقیقات مستند و مستقل درباره ناآرامی های ایران است.
دولت جو بایدن از زمان آغاز ناآرامی ها در ایران در پی درگذشت مهسا امینی دختر ۲۲ ساله ایرانی در شهریور ماه، به رغم ادعای رویکرد دیپلماسی درقبال تهران، در تلاش برای تداوم آشوب ها تحت عنوان حقوق بشر و دموکراسی است و اکنون بجای پاسخگویی به گزارش جامعه اطلاعاتی ایران در پی برگزاری نمایش حقوق بشری در سازمان ملل است.
همزمان با تقلای دیپلمات های آمریکایی در سازمان ملل، ۱۳ نفر از قانونگذاران آمریکایی نیز با ارسال نامه ای به شرکت های بزرگ فناوری، از آنها خواستند که دسترسی آشوبگران به ابزارهای آنلاین را تسهیل کنند.
این نامه که به ابتکار تام مالینوفسکی نوشته شده و قانونگذارانی چون رابرت منندز رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی سنای آمریکا امضا کرده اند، از مدیران شرکت های گوگل، آمازون، اپل، متا، مایکروسافت و دیجیتال اوشن می خواهد که هر چه سریعتر و به صورت قانونی، ابزارهای مورد نیاز معترضان را برای دور زدن ممنوعیت های دولتی بر اینترنت فراهم کنند.
وزارت خزانهداری آمریکا اول مهرماه (۲۳ سپتامبر) با صدور مجوز عمومی به مشخص کردن برخی از مبادلاتی پرداخت که در حوزه تأمین اینترنت برای ایران از شمول تحریمها معاف هستند و در این دستورالعمل موسوم به «دستورالعمل عمومی D-۲» به مشخص کردن ۶ مورد پرداخته بود که مبادلات آنها از شمول تحریمها معاف هستند.
این در حالی است که سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک تاکید کرد: آمریکا نه تنها نسبت به اجرای قرار موقت دیوان بین المللی دادگستری در عدم اعمال تحریم علیه غذا و داروی ایران خودداری می کند بلکه با اعمال دوره ای جدیدی از تحریمها، بهویژه در زمان شیوع ویروس کرونا، عمداً تعهد خود را برای تبعیت از این فرمان نقض کرد.
نظر شما
- موافقان، مخالفان و کشورهایی که به قطعنامه شورای حکام رای ممتنع دادند
- نتانیاهو به کدام کشورها نمیتواند سفر کند؟
- آیا دونالد ترامپ میتواند به جنگ اوکراین پایان دهد؟
- سفارت واشنگتن در کی یف در پی یک هشدار فوری سته شد
- تغییر دکترین هستهای روسیه پاسخی به تصمیم آمریکا بود
- کشورهای عربی امیدوارند که عربستان، ترامپ را مهار کند
- پوتین آماده مذاکرات آتشبس با ترامپ است
- اهداف سفر هوکشتاین به لبنان؛ آیا آتش بس محقق می شود؟
- عزم ایران و روسیه، بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است
- پیشنویس قطعنامه ضدایرانی به آژانس اتمی تحویل شد
- اولویت ما آتشبس و حفظ حاکمیت لبنان است
- اوکراین با موشک آمریکایی “اتکمز” به روسیه حمله کرد
- سنگاپور و آلمان روابط خود را به مشارکت استراتژیک ارتقا دادند