۳ مرداد ۱۴۰۱
کپی شد!

سناتور سابق آمریکایی:

آمریکا با تحریم روسیه به بن بست می رسد

آمریکا با تحریم روسیه به بن بست می رسد

ریچارد بلاک سناتور پیشین ایالت ویرجینیا در صفحه رسمی خود در توئیتر نوشت: سیاست آمریکا و غرب غیر عقلانی و ویرانگر بوده، چرا که این سیاست موجب تنش‌های کلان اقتصادی در جهان می‌شود.

به گزارش نگاه نو، این افسر بازنشسته ارتش آمریکا اظهار داشت: زمان آن رسیده است که دست از متهم کردن ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه که قیمت سوخت را افزایش داده، برداریم چرا که مسکو محدودیتی برای صادرات زغال سنگ، نفت و گاز طبیعی ایجاد نکرده، بلکه این کنگره آمریکا بوده که این کار را کرده است.

وی افزود که دولت آمریکا با سیاست های اینچنینی خود موجب افزایش قیمت سوخت شده است.

بلاک اضافه کرد: اتحادیه اروپا که از کاهش زیاد گاز از طریق خط لوله جریان شمالی ۱ صحبت می کند، نمی خواهد بپذیرد که این اتفاق به دلیل عدم تمایل کانادا برای بازگرداندن به موقع توربین ها رخ داده است.

اتحادیه اروپا در پاسخ به عملیات نظامی روسیه در اوکراین از کشورها عضو خواسته تا از وابستگی به گاز روسیه بکاهند.

در حالی که کمیسیون اروپا از کشورهای عضو خواسته است تا میزان وابستگی به گاز روسیه را از ماه اوت آتی تا پایان ماه مارس سال آینده میلادی (۲۰۲۳) به میزان ۱۵ درصد کاهش دهند؛ آلمان از هم اکنون زنگ خطر را درمورد فوریت طرح گاز به صدا در آورده است.

مقامات آلمانی هشدار داده‌اند که به محض قطع دریافت گاز از مسکو، این امر به شدت بر اقتصاد این کشور آسیب وارد خواهد ساخت.

مجارستان نیز اعلام کرده که اتحادیه اروپا باید بر منافع شهروندان خود متمرکز باشد تا آنکه بطور فزاینده‌ای خود را در مناقشه بین روسیه و اوکراین وارد کند.

ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان نیز ماه گذشته گفته بود بروکسل با اعمال تحریم علیه مسکو، راه تنفسی خود را بست.

پیش از این صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، تحریم گاز روسیه موجب رکود اقتصادی شدید در مجارستان، اسلواکی، جمهوری چک و ایتالیا خواهد شد.

عرضه گاز روسیه در چند ماه اخیر از طریق خط لوله‌های اصلی از جمله مسیر اوکراین و بلاروس و نورد استریم کاهش یافته است.

گازپروم در ۱۴ ژوئن (۲۳ خرداد) ظرفیت نورد استریم ۱ را به ۴۰ درصد کاهش داد.

گازپروم با اشاره به تاخیر در بازگرداندن توربین گازی از تعمیر و نگهداری در کانادا توسط تامین کننده تجهیزات زیمنس انرژی (ENR۱n. DE) تحریم‌ها را عامل این کاهش عرضه دانسته است.

اتحادیه اروپا که تحریم‌هایی علیه مسکو اعمال کرده، قصد دارد استفاده از سوخت‌های فسیلی روسیه را تا سال ۲۰۲۷ متوقف کند، اما می‌خواهد تا زمان یافتن جایگزین، به واردات گاز از روسیه ادامه دهد.

نظر شما

صفحات اجتماعی انتخاب سردبیر آخرین اخبار کاریکاتور عکس روز