۲ مرداد ۱۴۰۱
کپی شد!

با هدف کاهش وابستگی به روسیه؛

اروپا به دنبال افزایش واردات گاز از نیجریه است

اروپا به دنبال افزایش واردات گاز از نیجریه است

متیو بالدوین معاون مدیرکل بخش انرژی کمیسیون اروپا اعلام کرد که اتحادیه اروپا همزمان با آمادگی در مقابل کاهش احتمالی عرضه گاز روسیه، به دنبال تامین گاز مورد نیاز خود از نیجریه است.

به گزارش نگاه نو، بالدوین که در نیجریه حضور دارد، این هفته با مقامات بزرگترین تولیدکننده نفت آفریقا دیدار کرد. وی شنبه شب گفت، اتحادیه اروپا ۱۴ درصد از کل گاز مورد نیاز خود را از نیجریه وارد می‌کند و ظرفیت افزایش دو برابری گاز از نیجریه وجود دارد.

تولید نفت و گاز در نیجریه به دلیل سرقت و خرابکاری در خطوط لوله کاهش یافته است و پایانه شرکت تولید کننده گاز ال ان جی نیجریه در جزیره بانی با ۶۰ درصد ظرفیت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

وی افزود: اگر بتوانیم ظرفیت این شرکت را به بیش از ۸۰ درصد افزایش دهیم، گاز ال ان اجی اضافی برای ارسال به اروپا ایجاد خواهد شد.

کمیسیون اروپا روز چهارشنبه اعلام کرد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا باید مصرف گاز خود را از اوت تا مارس ۱۵ درصد کاهش دهند.

سال گذشته، نیجریه ۲۳ میلیارد متر مکعب گاز به اتحادیه اروپا صادر کرد، اما این رقم در طول چند سال گذشته رو به کاهش بوده است.

بالدوین تصریح کرد: اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸، حدود ۳۶ میلیارد متر مکعب گاز ال ان اجی از نیجریه خریداری کرده است.

به گزارش ایرنا، اتحادیه اروپا در پاسخ به عملیات نظامی روسیه در اوکراین از کشورها عضو خواسته تا از وابستگی به گاز روسیه بکاهند.

در حالی که کمیسیون اروپا از کشورهای عضو خواسته است تا میزان وابستگی به گاز روسیه را از ماه اوت آتی تا پایان ماه مارس سال آینده میلادی (۲۰۲۳) به میزان ۱۵ درصد کاهش دهند؛ آلمان از هم اکنون زنگ خطر را درمورد فوریت طرح گاز به صدا در آورده است.

بیشتر بخوانید  اتحادیه اروپا درباره تشدید بحران انسانی در غزه نگران است

مقامات آلمانی هشدار داده‌اند که به محض قطع دریافت گاز از مسکو، این امر به شدت بر اقتصاد این کشور آسیب وارد خواهد ساخت.

مجارستان نیز اعلام کرده که اتحادیه اروپا باید بر منافع شهروندان خود متمرکز باشد تا آنکه بطور فزاینده‌ای خود را در مناقشه بین روسیه و اوکراین وارد کند.

ویکتور اوربان نخست وزیر مجارستان نیز ماه گذشته گفته بود بروکسل با اعمال تحریم علیه مسکو، راه تنفسی خود را بست.

پیش از این صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، تحریم گاز روسیه موجب رکود اقتصادی شدید در مجارستان، اسلواکی، جمهوری چک و ایتالیا خواهد شد.

عرضه گاز روسیه در چند ماه اخیر از طریق خط لوله‌های اصلی از جمله مسیر اوکراین و بلاروس و نورد استریم کاهش یافته است.

گازپروم در ۱۴ ژوئن (۲۳ خرداد) ظرفیت نورد استریم ۱ را به ۴۰ درصد کاهش داد.

گازپروم با اشاره به تاخیر در بازگرداندن توربین گازی از تعمیر و نگهداری در کانادا توسط تامین کننده تجهیزات زیمنس انرژی (ENR۱n. DE) تحریم‌ها را عامل این کاهش عرضه دانسته است.

اتحادیه اروپا که تحریم‌هایی علیه مسکو اعمال کرده، قصد دارد استفاده از سوخت‌های فسیلی روسیه را تا سال ۲۰۲۷ متوقف کند، اما می‌خواهد تا زمان یافتن جایگزین، به واردات گاز از روسیه ادامه دهد.

نظر شما

صفحات اجتماعی انتخاب سردبیر آخرین اخبار کاریکاتور عکس روز