وزیر خارجه فرانسه اعلام کرد؛
احتمال لغو فوری برخی تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه
وزیر خارجه فرانسه امروز در گفتگو با رادیو "فرانس اینتر" گفت که برخی تحریم های اتحادیه اروپا علیه سوریه که مانع از ارسال کمک های بشردوستانه می شوند را می توان به سرعت لغو کرد.
به گزارش نگاه نو به نقل از خبرگزاری رویترز، ژان نوئل بارو تصریح کرد که پاریس با همپیمانان خود در اتحادیه اروپا مشغول بررسی برداشتن تحریم های دیگر سوریه به شرط پیشرفت اوضاع در حوزه هایی مانند حقوق زنان و امنیت است.
خبرگزاری فرانسه دیشب به نقل از “دیپلمات ها” گزارش داده بود که آلمان برای کاهش تحریم های اتحادیه اروپا علیه سوریه تلاش میکند. این تلاشهای در حالی صورت میگیرد که کشورهای غربی در پی آن هستند که پلی با حاکمان جدید سوریه ایجاد کنند. اتحادیه اروپا در دوره ریاست جمهوری بشار اسد تحریمهای گستردهای را علیه اقتصاد سوریه وضع کرد.
دیپلماتها اعلام کردند برلین اکنون تلاش میکند تراکنشهای مالی با نهادهای دولتی سوریه را تسهیل کرده، محدودیتها بر انتقال سرمایه در بخش خصوصی را کاهش داده و در صورت امکان تحریم بر بخشهای انرژی و هوانوردی را پایان دهد.
پیشتر دفتر کنترل داراییهای خارجی وزارت خزانهداری آمریکا (OFAC) مجوز عمومی ۶ ماهه را برای گسترش فعالیتها و معاملات در سوریه پس از ۸ دسامبر ۲۰۲۴ صادر کرده بود.
“اتحادیه اروپا اجازه حمله به مرزهایش را نمی دهد”
بارو همچنین در واکنش به سخنان دیشب دونالد ترامپ در مورد “مالکیت و کنترل” جزیره پهناور گرینلند که این بیش از ۶۰۰ سال بخشی از دانمارک بوده،گفت که اتحادیه اروپا اجازه نخواهد داد کشورهای دیگر به مرزهای آن حمله کنند.
رئیس دستگاه دیپلماسی فرانسه گفت: بدیهی است که اتحادیه اروپا به کشورهای دیگر، هر کشوری که باشد، اجازه حمله به مرزهای مستقل خود را نخواهد داد. ما یک قاره قوی هستیم.
ترامپ در جریان کنفرانس خبری دیشب استفاده از ارتش برای کنترل گرینلند را رد نکرد. وی در پاسخ به این سوال که آیا استفاده از “نیروی نظامی یا اقتصادی” برای کنترل این سرزمین را رد می کند، پاسخ داد: خیر. ترامپ تصریح کرد: نمیتوانم به شما اطمینان دهم، اما میتوانم این را بگویم، ما برای امنیت اقتصادی آمریکا به آن نیاز داریم.
تاکید بر اجرای قاطع قوانین اتحادیه اروپا
وزیر خارجه فرانسه در ادامه در مورد نحوه واکنش به اظهارات اخیر ایلان ماسک نیز گفت که کمیسیون اروپا باید از قوانین موجود خود به شیوهای بسیار سختگیرانه استفاده کند.
بارو گفت: یا کمیسیون اروپا با نهایت قاطعیت قوانینی را که برای حفاظت از فضای منحصر به فرد ما وجود دارد اعمال می کند یا این کار را انجام نداده و در این صورت باید به فکر بازگرداندن ظرفیت این کار به کشورهای عضو اتحادیه اروپا و به فرانسه باشد.
ثروتمندترین فرد جهان و مالک شرکت های اسپیس ایکس و تسلا در هفته های اخیر در مورد مسائل داخلی برخی از کشورهای اروپا اظهارنظر کرده بود که این امر با واکنش منفی مقام های آلمان، فرانسه، نروژ و انگلیس روبرو شده است.
نظر شما
- دکتر علی قصیر: با ترور سید حسن نصرالله روح مقاومت از بین نرفت
- عراق در حال تکمیل دیوار مرزی بتنی ۶۱۵کیلومتری با سوریه است
- احتمال لغو فوری برخی تحریمهای اتحادیه اروپا علیه سوریه
- نام خلیج مکزیک تغییر نخواهد کرد
- ترامپ نقشه انضمام کانادا به آمریکا را منتشر کرد
- طرح پیشنهادی برای ۲ بند توافقنامه صلح را به باکو ارسال کردیم
- پیشرفت در مذاکرات آتشبس و آزادی اسرا میان اسرائیل و حماس
- نگاهی به تعارض و اختلاف میان ترکیه و امارات در سوریه پسااسد
- آمریکا مجوز انجام معاملات با نهادهای دولتی سوریه را صادر کرد
- دعوای روسیه و فرانسه بر سر «فتنه تویتری» بالا گرفت!
- مهلت ۶۰ روزه برای خروج اسرائیل از جنوب را تمدید نمی کنیم
- اختلافات در مذاکرات تبادل اسرا حل شده و توپ در زمین نتانیاهو است
- اوکراین با خطر شکست در جنگ با روسیه مواجه است