فارن پالیسی گزارش داد؛
نقض گسترده حقوق بشر توسط اسرائیل و سکوت جامعه جهانی

تارنمای «فارن پالیسی» با اشاره به نقض گسترده حقوق بشر توسط رژیم صهیونیستی در حمله به بیمارستان های غزه و تخریب این منطقه، از سکوت جامعه بین المللی و بی توجهی به آن انتقاد کرد.
به گزارش نگاه نو، فارن پالیسی نوشت: در آخرین روز سال ۲۰۲۴ زمانی که دفتر حقوق بشر سازمان ملل متحد گزارش مهمی را درباره تخریب بیمارستان های غزه توسط (رژیم) اسرائیل منتشر کرد، انتظار می رفت نتایج این گزارش هشدار دهنده روز بعد از آن در صدر خبرها قرار گیرد.
در این گزارش بیان شد که تخریب نظام بهداشتی در غزه و دامنه کشتار بیماران، کادر بیمارستان و غیر نظامیان در حمله اسرائیل، نتیجه مستقیم بی توجهی به قوانین حقوق بشر و مسائل بین المللی انسان دوستانه است.
نویسنده از بی توجهی در پوشش دادن این گزارش مهم در روزنامه های آمریکایی از جمله نیویورک تایمز، واشنگتن پست و وال استریت ژورنال انتتقاد کرد و نوشت: فقدان پوشش گسترده این گزارش بر روند گستردهتر گزارشدهی جنگ اسرائیل در غزه در رسانه های آمریکایی تاکید دارد.
در طول جنگ ۱۵ ماهه غزه، بسیاری از تحلیلگران ضعف و ناتوانی دولت بایدن را در انتقاد از تاکتیک های اسرائیل که باعث تخریب کامل غزه شده، محکوم کرده اند. دولت بایدن از انتقاد از کشتار بیش از ۴۵ هزار نفر غیرنظامی خودداری کرده و حتی جلوی انتقادها از اسرائیل را از جمله با فشار بر یک سازمان آمریکایی در واکنش به گزارش قحطی قریب الوقوع در شمال غزه گرفته است. اما دولت آمریکا تنها نیست و رسانه های این کشور نیز به طور گسترده ای ماهیت غم انگیز این بحران را کم اهمیت نشان داده اند.
این موضوع زمانی مشهود میشود که سازمان عفو بین الملل، رژیم اسرائیل را به نسل کشی در غزه متهم کرد. رسانه های آمریکایی نیز به طور کامل از پوشش دادن این خبر خودداری کردند. عفو بین الملل در گزارش خود خاطرنشان کرد که رژیم اسرائیل «عمدا شرایطی را برای فلسطینی ها در غزه ایجاد کرده که به مرور زمان به نابودی آنها ایجاد می شود».
فارن پالیسی افزود: همان طوری که در گزارش این هفته سازمان ملل نیز آمده است، (رژیم) اسرائیل بارها کشتار و نابودی غزه را با این ادعا که اعضای حماس را هدف قرار می دهد، توجیه می کند. اما همان طور که «آریه نیر» نویسنده و موسس سازمان دیده بان حقوق بشر در مجله ضمیمه ای «نقد کتاب نیویورک» نوشت اسرائیل در حال نسل کشی فلسطینی ها است.
«آربه نیر» افزود: همه مسیرهای دسترسی به غزه در کنترل ارتش اسرائیل است که مانع ورود سازمان های بین المللی و حقوق بشر برای تهیه گزارش هایی درباره درگیری ها می شوند. سازمان دیده بان حقوق بشر نیز در گزارش ارزیابی ماه گذشته به این نتیجه رسید «اسرائیل مرتکب نسل کشی شده است».
این ارزیابی پس از آن مطرح شد که آفریقای جنوبی رژیم اسرائیل را به نسل کشی در دیوان بین المللی کیفری متهم کرد. چهارده کشور دیگر نیز گفتند که قصد حمایت از پرونده کره جنوبی را دارند.
نویسنده مطلب فارن پالیسی در پایان خاطرنشان کرد اگر جامعه به آنچه که از طرف افراد و سازمان های مهم گفته می شود بی توجه باشد یا چنین خبرهایی را کم اهمیت نشان دهد احتمال کل بشریت و نه فقط فلسطینی ها در نهایت متضرر خواهند شد.
نظر شما
- طرح خطرناک اسرائیل برای الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی
- سئول ماهواره نظامی-جاسوسی جدیدی در مدار زمین قرار داد
- «نظم جهانی» عمیقتر از هر زمان دیگری در حال تغییر است
- ایران اصلا قصد ندارد در ملأ عام مذاکره کند
- حماس خواستار برگزاری راهپیماییهای خشم در کرانه باختری شد
- انگلیس و اروپا در فکر محاصره دریایی روسیه هستند
- فارن پالیسی: دونالد ترامپ، آسیا را از دست میدهد
- ترامپ نسبت به امضای توافق روسیه و اوکراین ابراز امیدواری کرد
- اسرائیل مانع سفر مقامات فرانسه به فلسطین شد
- تمایل طالبان به توسعه روابط اقتصادی با پکن و آستانه
- افشای مجدد اسرار نظامی توسط وزیر دفاع آمریکا
- انفجار مسجد الاقصی با هوش مصنوعی خشم قطر را برانگیخت
- احتمال دستگیری جولانی در صورت سفر به بغداد وجود دارد