سئول:
حکومت نظامی نافرجام، ارتباط کره را با تیم ترامپ مختل کرد

کره جنوبی به عنوان یکی از کشورهایی که به شدت متاثر از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در آمریکا و تلاش وی برای برقراری رابطه با کره شمالی است، اعلام کرد که حکومت نظامی نافرجام در این کشور ارتباط با تیم رئیس جمهوری منتخب ایالات متحده را مختل کرده است.
به گزارش نگاه نو به نقل از رویترز، چو تائه یول وزیر امور خارجه کره جنوبی روز چهارشنبه گفت که در حال طراحی نقشه راهی به منظور مواجهه با مذاکرات هستهای احتمالی ترامپ با کره شمالی است و اینکه آشفتگی سیاسی سئول روابط با تیم ترامپ را مختل کرده است.
وی در یک کنفرانس خبری مشترک با چوی سانگ موک، وزیر دارایی کره جنوبی که برای رسانههای خارجی برگزار شد، تلاش کردند تا به دنبال تلاش نافرجام یون سوک یول رئیس جمهوری این کشور برای برقراری حکومت نظامی در سوم دسامبر (۱۳ آذر) که منجر به بزرگترین بحران سیاسی این کشور در چند دهه گذشته شد، به متحدان سئول اطمینان خاطر داده و آشفتگی بازار را آرام کنند.
چو گفت: سئول یک شبکه و کانال ارتباطی با تیم ترامپ ایجاد کرده که «قوی تر از هر کشور دیگری» است؛ اما فرمان حکومت نظامی باعث ایجاد اختلال و تضعیف پیشرفت سیاسی بین دو طرف شد.
وزیر امور خارجه کره جنوبی با اشاره به اینکه ترامپ رئیس سابق اطلاعات خود را به عنوان فرستاده ویژه در امور کره شمالی انتخاب کرده است، گفت که تیم وی نقشه راهی برای از سرگیری احتمالی مذاکرات بین واشنگتن و پیونگیانگ تهیه کردند.
او بیان کرد: ما این انتصاب را به عنوان مدرکی در نظر میگیریم که رئیس جمهوری منتخب آمریکا از موضوع هستهای کره شمالی غفلت نمی کند و فکر میکنم باید فعالانه تر پاسخ دهیم.
درحالی که دولت یون با اقدامات خود منجر به تضعیف روابط با همسایه شمالی شده است، وزیر امور خارجه کره جنوبی مدعی شد: ارتباط ما با کره شمالی قطع شده است زیرا آنها از گفتوگو و مذاکره امتناع کردهاند، اما ما پذیرای همه فرصتها برای گفتوگو با پیونگیانگ، از جمله در مورد موضوع هستهای هستیم.
بر اساس این گزارش، پیونگ یانگ چهار سال تماس جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا را برای از سرگیری گفتوگوهای بدون پیش شرط نادیده گرفته است، اما تیم ترامپ مذاکرات مستقیم با کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی را به امید کاهش خطرات درگیری مسلحانه دنبال میکند.
کره جنوبی به دنبال حکومت نظامی نافرجام رئیس جمهوری خود که در نهایت به استیضاح وی در پارلمان انجامید و سرنوشت وی را برای بقا در دست دادگاه قانون اساسی قرار داد، به شدت تضعیف شده است.
خودداری یون از حضور در دفتر تحقیقات فساد
رئیس جمهوری کره جنوبی امروز چهارشنبه در برابر «دفتر تحقیقات فساد اداری برای مقام های عالی رتبه» حاضر نشد و از پاسخگویی به سوالات به دلیل اعمال حکومت نظامی کوتاه مدت خود سرپیچی کرد.
یک تیم تحقیقاتی مشترک متشکل از دفتر تحقیقات فساد، پلیس و واحد تحقیقات وزارت دفاع از یون خواسته بود تا ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه (به وقت محلی) در دفتر تحقیقات در گواچئون در جنوب سئول، حاضر شود.
یون با اتهام تحریک یک شورش از طریق اعلام حکومت نظامی در اوایل ماه جاری روبروست و تا زمان محاکمه دادگاه قانون اساسی در رابطه با استیضاحش توسط مجلس ملی، از وظیفه خود تعلیق شده است.
چندین تلاش برای تحویل احضاریه به یون در اوایل این هفته شکست خورد چرا که دفتر ریاست جمهوری از پذیرش آن امتناع کرد یا نامه را پس فرستاد.
مجلس ملی کره جنوبی کمتر از ۲ هفته پس از ناکام گذاشتن حکومت نظامی، طرح استیضاح یون را با ۲۰۴ رای موافق تصویب کرد و حالا باید دادگاه قانون اساسی به ابقا یا کناره گیری رئیس جمهوری این کشور رای بدهد.
نظر شما
- جنگ سوریه یکی از ۷ جنگی است که اسرائیل خواهان آن بود
- امید زیادی نسبت به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
- ترامپ به مذاکره راضی است/ گفتگوی با ایران برای او یک دستاورد است
- آمریکا و ترکیه برای دخالت در امور عراق توافق امضا کردند
- مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان؛ ایران چگونه ابتکار عمل را حفظ کرد؟
- بگذارید آمریکا در برابر چین ضجه بزند
- روسیه «معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه» را تصویب کرد
- هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است
- چرا رژیم صهیونیستی از خروج واشنگتن از سوریه می ترسد؟
- روایت گاردین از چرخش ناگهانی آمریکا در زمینه مذاکره با ایران
- یورو-نازیسم در حال احیاء است
- جنگ سوریه یکی از ۷ جنگی است که اسرائیل خواهان آن بود
- امید زیادی نسبت به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
- ترامپ ارتش آمریکا را در مرز مکزیک مستقر کرد
- آیا تعرفههای ترامپ، اتحادیه اروپا و چین را به هم نزدیکتر میکند؟
- سیاست ترامپ در شرق آسیا نامنسجم است
- ابراز نگرانی مقامات اوکراینی نسبت به گسترش ارتش روسیه
- اسرائیل در لبه پرتگاه قرار دارد