رسانه ها خبر دادند؛
آماده باش آمریکا در کره جنوبی

سفیر آمریکا در سئول در پی اعلام حکومت نظامی اضطراری شب گذشته در این کشور با بیان اینکه از وقوع این اتفاق شوکه شده است، اعلام کرد که ایالات متحده همواره در حالت آماده باش و آماده مواجه با هرگونه رخدادی در این کشور است.
به گزارش نگاه نو، «فیلیپ گولدبرگ» (Philip Goldberg) در مصاحبه اختصاصی با خبرگزاری یونهاپ گفت: باعث تعجب بود؛ من اندکی پس از اعلام این موضوع از سوی رئیس جمهوری کره جنوبی از خواب بیدار شدم و این خبر را به مانند دیگران نظاره گر بودم.
وی افزود: ما از وقایع شب گذشته نگران و از جهتی دیگر نسبت به بازگشت پذیری دموکراسی در کره جنوبی دلگرم بودیم. آمریکا از حل و فصل این مساله به صورت مسالمت آمیز، دمکراتیک و از طریق قانون اساسی و دمکراسی در این کشور حمایت می کند.
سفیر آمریکا در سئول در پاسخ به این پرسش که نگرانی هایی از برخی تحرکات کره شمالی به دنبال اعمال حکومت نظامی در همسایه جنوبی دارد؟ گفت: آمریکا همواره در کره جنوبی در حالت آماده باش و همواره برای هرگونه سناریویی آماده است؛ هرگونه مساله ای که ممکن است بوجود آید.
گولدبرگ به یونهاپ گفت: تعهد آمریکا به جمهوری کره (کره جنوبی)، متحد (آمریکا) و مردم کره تزلزل ناپذیر و آهنین است.
سفیر آمریکا در سئول به این خبرگزاری گفت که طی مدت برقراری حکومت نظامی در کره جنوبی که ۶ ساعت به طول انجامید، با واشنگتن در تماس بوده اما از دادن جزئیات این تماس خودداری کرد.
گلدبرگ افزود: من با ژنرال «پل لاکامرا» (Gen. Paul LaCamera)، فرمانده نیروهای ایالات متحده در کره و فرماندهی نیروهای مشترک کره جنوبی و ایالات متحده و همکارانم در واشنگتن و همچنین با دولت کره جنوبی در سطوح مختلف در تماس بودم.
سفیر آمریکا در سئول تاکید کرد که ایالات متحده نیز تعهدات خود را به شیوه های دموکراتیک در کره جنوبی به شکل کاملا روشن اعلام کرده است.
فشارها هم اکنون با ارائه طرح استیضاح از «یون سوک یول» رئیس جمهوری کره جنوبی در پی تصمیم شب گذشته وی مبنی بر اعلام حکومت نظامی در این کشور آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، رئیسجمهوری کره جنوبی، روز گذشته (سهشنبه ۱۳ آذر) در یک سخنرانی زنده تلویزیونی، در سراسر این کشور وضعیت حکومت نظامی اعلام کرد. وی این اقدام را برای آنچه که وی «حفظ نظم و قانون اساسی» و مقابله با آنچه «تهدید نیروهای ضد دولتی و طرفدار کره شمالی» خواند، ضروری دانست.
یون در این سخنرانی اشارهای به تهدید خاصی از سوی کره شمالی نکرد و بر مسائل داخلی و فعالیتهای احزاب مخالف تمرکز داشت. این تصمیم در شرایطی اعلام شد که کره جنوبی از دهه ۱۹۸۰ به عنوان یک دموکراسی شناخته شده است.
در واکنش به این اقدام، حزب دموکرات کره جنوبی (DP) به عنوان حزب اصلی اپوزیسیون این کشور در بیانیهای تصمیم یون مبنی بر اعلام حکومت نظامی اضطراری در این کشور را یک کودتا خواند و لغو فوری این تصمیم را خواستار شد.
رئیس جمهوری کره جنوبی بامداد امروز چهارشنبه در بیانیهای با اعلام خبر برگزاری جلسه فوقالعاده کابینه دولت خود، اظهار کرد: در این جلسه طرح لغو حکومت نظامی اضطراری به تصویب رسید.
نظر شما
- ترامپ نسبت به امضای توافق روسیه و اوکراین ابراز امیدواری کرد
- اسرائیل مانع سفر مقامات فرانسه به فلسطین شد
- تمایل طالبان به توسعه روابط اقتصادی با پکن و آستانه
- افشای مجدد اسرار نظامی توسط وزیر دفاع آمریکا
- انفجار مسجد الاقصی با هوش مصنوعی خشم قطر را برانگیخت
- احتمال دستگیری جولانی در صورت سفر به بغداد وجود دارد
- پاسخ زلنسکی به آتشبس پوتین: سکوت در برابر سکوت، حمله در مقابل حمله
- ویتکاف، پیام مذاکرات رم را بیواسطه به موساد رساند
- روسیه و طالبان؛ ائتلافی تازه در سایه تهدید داعش و سود اقتصادی
- اعتماد به نفس ایران در مذاکرات هستهای مشهود است
- اسرائیل خواهان تشدید اوضاع و تغییر نقشه خاورمیانه است
- شرط ایران برای برقراری ارتباط با حاکمان جدید سوریه
- ادعای زلنسکی مبنی بر ارسال سلاح از چین به روسیه بیاساس است