در گزارشی اعلام شد؛
نگاهی به کابینه دوم ترامپ/ آرایش جنگی یا ژست سیاسی
دونالد ترامپ در حالی تندروترین سیاستمداران آمریکا را برای کابینه خود دستچین میکند که با یک پرسش بزرگ روبرو است؛ آیا این کابینه جنگ میخواهد یا چینش آن فقط برای ادراکسازی از جنگ و رعب حاصل از آن است؟
به گزارش نگاه نو، ایلان ماسک، قدرتمندترین حامی ترامپ دستکم در رسانه و فضای مجازی، به پاس تمام تلاش خود، به همراه «ویوک راماسوامی» مسئولیت نهاد جدیدی را در دولت فدرال آمریکا بر عهده خواهد گرفت که از آن به «کارآمدی دولت» نام برده میشود.
«مارکو روبیو» گزینه وزارت خارجه آمریکا که مشهور است به ضدیت با چین، ایران، کوبا و ونزوئلا و گرچه با ارسال سلاح به اوکراین مخالفت کرده اما طرفدار سرسخت ارسال سلاح به اسرائیل است.
وزیر دفاع مورد نظر ترامپ «پیت هگست» است که در جامعه آمریکا بیش از آنکه کهنه سرباز ارتش شناخته شود، مجری تندروی شبکه فاکس نیوز است.
نمایندگی آمریکا در سازمان ملل هم از دیگر پستهای مهمی است که ترامپ آن را به «الیس استفانیک» واگذار خواهد کرد و مهمترین ویژگی او حمایت قاطع از اسرائیل و ترامپ است
«مایک والتز» کهنه سرباز ارتش این کشور به عنوان مشاور امنیت ملی ترامپ انتخاب شده است. والتز جانشین «جان بولتون» و «اچ آر مک مستر» مشاوران اسبق و سابق امنیت ملی ترامپ خواهد شد که هر دو در حال حاضر به منتقدان رئیسجمهور منتخب تبدیل شدهاند.
«وفاداری» محض به دونالد ترامپ نقطه مشترک تمام افراد کابینهای است که نام آنها تا به امروز از اقامتگاه ترامپ بیرون آمده و در این کابینه برخلاف دولت نخست، این ترامپ خواهد بود که به آنها افتخار حضور در دولتش را داده و نه برعکس و «رئیس» در آن تماما ترامپ است.
کابینه آینده ترامپ به لحاظ حمایت از اسرائیل، تیم رویایی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل است. از وزیر خارجه که دنیا را از بلندیهای بیت المقدس (اورشلیم) میبیند تا الیز استفنیک نماینده مورد نظر ترامپ برای حضور در سازمان ملل که پس از هفت اکتبر بارها در حمایت از جنایات اسرائیل سخنرانی کرده است.
گرچه تیمی که ترامپ بسته و خواهد بست، با شمشیری آخته علیه ایران به میدان آمدهاند اما تمام این رجزخوانیها را باید از زاویه دید وی به جهان ارزیابی کرد، جایی که معتقد است نباید برای هیچچیزی در هیچکجای جهان، آمریکا هزینه کند.
آرایش نظامی تندروهای کابینه ترامپ بیش و پیش از آنکه در پی جنگ باشد، در پی ایجاد ترسی است که طرفهای خود را وادار به عقبنشستن از خواسته خود کند و از این رو این حربه گرچه ساده به نظر میرسد اما نیازمند پاسخهای قاطع و در عین حال هوشمندانه است.
پذیرش واقعیت قدرت ایران از سوی ترامپ و کنار گذاشتن آزمودههای آزمون پس داده در قبال مردم میتواند به کاهش تنشها در منطقه و جهان کمک کند، در غیر این صورت آمریکا میداند که ایران بیش از چهار دهه است که آرایش دفاعی خود را حفظ کرده و بازهم توان ایستادن دارد.
نظر شما
- سازمان ملل نمیتواند بحرانهای جهانی را حل کند
- انگلیس به دنبال بهبود روابط با چین است
- مجوز بایدن به اوکراین برای استفاده از سلاح های دوربرد علیه روسیه
- دیدار محرمانه مقام صهیونیست از امارات
- منطقه با سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران همراهی نخواهد کرد
- نظر پوتین درباره جنگ اوکراین تغییر نکرده است
- معادله حیفا در برابر ضاحیه به طور قدرتمند از طرف مقاومت پیگیری میشود
- ضرورت «شروط عادلانه» در توافق احتمالی صلح اوکراین
- مانع طرح “فشار حداکثری” علیه ایران؛ روابط تهران با کشورهای منطقه
- مخالفت عراق در استفاده از حریم خود برای حمله به دیگر کشورها
- ادامه مناقشه اوکراین به نفع آمریکا است
- دو کشور چین و آمریکا بر پرهیز از مناقشه تاکید کردند
- اسرائیل توان جنگ فرسایشی را ندارد/ مکان امنی برای سران تلآویو نیست