سی ان ان گزارش داد؛
آینده تحولات منطقه به دنبال اقدام تجاوزکارانه اسرائیل علیه ایران
تارنمای سیانان نوشت که به رغم اطمینان دولت بایدن از آنکه درگیری نظامی مستقیم بین اسرائیل و ایران پس از حملات امروز کاهش مییابد، برخی کارشناسان با احتیاط به این موضوع مینگرند.
به گزارش نگاه نو، اندرو تبلر (Andrew Tabler)، کارشناس ارشد اندیشکده “موسسه امور سیاسی خاور نزدیک واشنگتن” گفت که اطمینان کامل از واکنش دشمنان و متحدان آمریکا برای هر دولتی که در واشنگتن بر سر کار باشد، امری دشوار است.
وی گفت که نحوه واکنش تهران از اظهارنظرهای آتی معلوم می شود. وی با این حال افزود که تلاش های پشت پرده نیز میتواند به ایجاد تفاهم واضح تر بین طرفین مخاصمه کمک کند. تبلر افزود که تصویربرداری ماهواره ای از مناطق درگیری نیز می تواند ارزیابی بهتری از اوضاع ارائه دهد.
تریتا پارسی، معاون اجرایی اندیشکده “موسسه کوئینسی” هشدار داد که اگر مشخص شود که مقام های ارشد ایرانی در این حملات آسیب دیده اند، ایران وادار می شود که دست به تلافی بزند.
وی گفت: ما کماکان در یک خط سیر صعودی قرار داریم و تا زمانی که کشتار (رژیم صهیونیستی) در غزه و لبنان به پایان نرسد، اوضاع به همین منوال ادامه خواهد داشت.
پارسی گفت: (اگر حملات اسرائیل به غزه و لبنان) پایان نیابد، احتمالاً ظرف دو هفته یا چند ماه دیگر، شاهد دور دیگری از تبادل آتش بین ایران و اسرائیل خواهیم بود و متأسفانه دور بعدی شدیدتر از آخرین درگیری خواهد بود.
پیشتر تارنمای شبکه تلویزیونی ان بی سی به نقل از یک مقام ارشد در دولت آمریکا با رد دخالت مستقیم واشنگتن در تجاوز دیشب رژیم صهیونیستی به چند منطقه نظامی ایران نوشته بود که انتظار می رود حمله تلافی جویانه این رژیم به ایران آخرین اقدام نظامی مستقیم بین تهران و تل آویو باشد.
این مقام آمریکایی که نام وی فاش نشده گفت: این (حملات) باید پایان تبادل آتش مستقیم نظامی بین اسرائیل و ایران باشد. تا جایی که به ما مربوط می شود، (حملات دیشب) باید تبادل آتش مستقیم بین اسرائیل و ایران را پایان دهد. این مقام با اشاره به هرگونه واکنش احتمالی ایران گفت: ما نمیخواهیم چنین اتفاقی بیفتد.
نظر شما
- پارلمان رژیم صهیونیستی فعالیت آنروا را ممنوع اعلام کرد
- بیم شدید بروکسل از پیروزی ترامپ؛ چه بر سر حمایت از اوکراین میآید؟
- پیشنهاد آتش بس ۲۸ روزه در غزه مطرح شد
- انسانیت مان را در جنگ غزه و لبنان از دست دادیم!
- تاکید جمهوری آذربایجان بر گسترش همکاریها با ناتو
- حکم بازداشت نتانیاهو در لاهه ۵ ماه به تعویق افتاد
- چهار سناریوی اسرائیل برای شعلهور کردن جنگ داخلی و تجزیه لبنان
- اسناد استفاده اسرائیل از مواد ممنوعه به دادگاه لاهه ارائه شد
- حزب حاکم ژاپن اکثریت مجلس نمایندگان را از دست داد
- تمایل اروپا به حفظ تنشهای تجاری با چین
- عراق به نقض حریم هوایی خود توسط تل آویو اعتراض کرد
- نتانیاهو طرح آتشبس مصر را نپذیرفت
- روایت نیویورکتایمز از ضعف سیاستهای آمریکا در خاورمیانه