سرگئی ریابکوف:
نباید احتمال درگیری مستقیم آمریکا و روسیه را دستکم گرفت

سرگئی ریابکوف معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد که در حال حاضر روابط مسکو و واشنگتن در پایینترین سطح خود نسبت به ادوار گذشته قرار دارد، بنابراین نباید احتمال درگیری مستقیم آمریکا و روسیه را دستکم گرفت.
به گزارش نگاه نو به نقل از تاس، ریابکوف در مصاحبه با روزنامه «پولیتیک» صربستان، به تداوم تلاش های پایان ناپذیر واشنگتن برای محک قدرت روسیه در زمینه های مختلف اشاره و تاکید کرد که روسیه تاکنون صبر زیادی از خود نشان داده است.
این دیپلمات ارشد روسیه تصریح کرد: ما به خوبی می دانیم که مخالفان ما در مورد خطوط قرمز روسیه چگونه گمانه زنی می کنند و از این موضوع که چگونه آن ها برای جلب رضایت کی یف و سوق دادن پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) به ایجاد درگیری مستقیم با روسیه تلاش می کنند، کاملا آگاه هستیم.
دکترین هسته ای روسیه
ریابکوف در ارتباط با دکترین هسته ای روسیه گفت: امیدواریم واشنگتن، اعضای ناتو و مقامات بروکسل سیگنال های مربوط به تغییر دکترین روسیه و پیام بازدارندگی آن را بشنوند؛ اگر چه که هنوز هم نیاز به انجام اصلاحات است.
وی خاطرنشان کرد که بازدارندگی دکترین هسته ای روسیه به طور کامل کارآمد نیست و همچنان نیاز به تغییر دارد. این تغییرات و همچنین اصلاح سیاست های مسکو بر اساس تجارب به دست آمده در طول عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین و همچنین به دنبال حمایت های بی رویه ی کشورهای غربی از کی یف اعمال خواهند شد.
معاون وزیر امور خارجه روسیه افزود: ما خواهان جنگی بزرگ نیستیم، اما در عین حال به کسی اجازه تجاوز به منافع امنیتی روسیه و حقوق مردم کشورمان را نخواهیم داد.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در ۲۵ سپتامبر (چهارم مهرماه) در نشست دائم شورای امنیت روسیه پارامترهای تعدیل و اصلاح دکترین هسته ای روسیه را اعلام کرد. به گفته رئیسجمهوری روسیه، گستره کشورها و اتحادهای نظامی که بازدارندگی هسته ای روسیه برای آنها اعمال خواهد شد، گسترش یافته است.
آیا در سال ۲۰۲۴ بریکس عضو جدیدی خواهد داشت؟
ریابکوف در ارتباط با پذیرش اعضای جدید در بریکس خاطرنشان کرد: از آن جایی که از آغاز سال ۲۰۲۴ تاکنون این ائتلاف دوبار گسترش را تجربه کرده است، در حال حاضر دیگر هیچ صحبتی در مورد پذیرش کشورهای جدید در انجمن بریکس به طور کامل و رسمی وجود ندارد، چرا که پذیرش اعضای جدید و در عین حال توجه به موثر بودن فعالیت های آن ها در بریکس کار آسانی نیست.
وی در همین ارتباط تاکید کرد که ما از حضور رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه برای شرکت در نشست اعضای بریکس در کازارن روسیه استقبال می کنیم و از تمایل آنکارا برای پیوستن به این انجمن حمایت می کنیم و به آن احترام می گذاریم. این دیپلمات روس افزود: ما به تلاش های خود برای گفت و گو با مقامات ارشد ترکیه در راستای بررسی شرایط پیوستن این کشور به بریکس ادامه خواهیم داد.
نظر شما
- جنگ سوریه یکی از ۷ جنگی است که اسرائیل خواهان آن بود
- امید زیادی نسبت به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
- ترامپ به مذاکره راضی است/ گفتگوی با ایران برای او یک دستاورد است
- آمریکا و ترکیه برای دخالت در امور عراق توافق امضا کردند
- مذاکرات تهران و واشنگتن در عمان؛ ایران چگونه ابتکار عمل را حفظ کرد؟
- بگذارید آمریکا در برابر چین ضجه بزند
- روسیه «معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه» را تصویب کرد
- هدف از سفر به روسیه انتقال پیام مکتوب رهبری به پوتین است
- چرا رژیم صهیونیستی از خروج واشنگتن از سوریه می ترسد؟
- روایت گاردین از چرخش ناگهانی آمریکا در زمینه مذاکره با ایران
- یورو-نازیسم در حال احیاء است
- جنگ سوریه یکی از ۷ جنگی است که اسرائیل خواهان آن بود
- امید زیادی نسبت به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا وجود دارد
- ترامپ ارتش آمریکا را در مرز مکزیک مستقر کرد
- آیا تعرفههای ترامپ، اتحادیه اروپا و چین را به هم نزدیکتر میکند؟
- سیاست ترامپ در شرق آسیا نامنسجم است
- ابراز نگرانی مقامات اوکراینی نسبت به گسترش ارتش روسیه
- اسرائیل در لبه پرتگاه قرار دارد