در گزارشی اعلام شد؛
آلمان با استقرار موشکهای آمریکایی در خاک خود به دنبال چیست؟
وزیر خارجه آلمان در حالی مدعی شد که استقرار موشکهای دوربرد آمریکایی در خاک این کشور یک عامل «بازدارنده معتبر» در مقابل روسیه خواهد بود که این اقدام برلین میتواند زمینهساز تشدید تنشها میان اروپا و مسکو شود.
به گزارش نگاه نو به نقل از تارنمای دویچه وله، آنالنا بربوک بر ضرورت استقرار سلاح های دوربرد آمریکایی همچون موشک تاماهاک، اس ام ۶ و توسعه جنگ افزارهای هایپرسونیک در خاک آلمان تاکید کرد. بربوک به بهانه تهدید روسیه برای امنیت اروپا از توافق آلمان با واشنگتن درباره استقرار موشک های دوربرد آمریکایی در خاک کشورش دفاع کرد.
بربوک در بخش دیدگاه روزنامه بیلد ام سونتاگ نوشت: امروز مفهوم سیاست خارجی این نیست که به حفاظت از خود در برابر روسیه امیدوار باشیم. آنچه که از ما محافظت می کند سرمایه گذاری بر روی امنیت و قدرت خود در اتحادیه اروپا، ناتو و آلمان است و این شامل تصمیم گیری برای استقرار سامانه های تسلیحاتی دوربرد آمریکا می شود.
توافق بین واشنگتن و برلین برای اولین بار از اواخر دهه ۱۹۹۰ تاکنون، باعث بازگشت موشک های کروز دوربرد آمریکایی از جمله سامانه های موشکی مانند اس-ام ۶ و تاماهاک به آلمان خواهد شد.
وزیر خارجه آلمان مدعی شد، کشورش به «بازدارندگی معتبری» در مقابل روسیه نیاز دارد که همچنین از مردم لهستان، بالتیک و فنلاند که مرز مشترکی با روسیه دارند محافظت خواهد کرد. وی در ادامه ادعاهایش گفت: مردم این کشورها در ماه های اخیر استفاده از اقدامات هیبریدی را تجربه کرده اند و رئیس جمهوری روسیه به هر طرح صلحی با تنش پاسخ داده است و فقط می خواهد اوکراین تسلیم شود.
آمریکا و آلمان در حاشیه اجلاس سران ناتو در ژوئیه (تیر) درباره استقرار موشک های دوربرد در خاک آلمان از سال ۲۰۲۶ توافق کردند. این تصمیم با واکنش های ضد ونقیضی در برلین مواجه شده و برخی با آن موافق هستند و برخی دیگر از آن انتقاد می کنند.
برخی از احزاب آلمانی حتی در بین حزب چپ میانه سوسیال دموکرات متعلق به اولاف شولتس صدر اعظم این کشور، توافق اخیر مورد انتقاد قرار گرفته و آنها خواستار بحث درباره آن در پارلمان هستند.
نظر شما
- هیچ تغییری در دکترین هستهای آمریکا ایجاد نشده است
- مسکو به پیونگ یانگ سیستم پدافند هوایی داد
- وزیر دفاع ایران با مادورو دیدار کرد
- موافقان، مخالفان و کشورهایی که به قطعنامه شورای حکام رای ممتنع دادند
- نتانیاهو به کدام کشورها نمیتواند سفر کند؟
- آیا دونالد ترامپ میتواند به جنگ اوکراین پایان دهد؟
- سفارت واشنگتن در کی یف در پی یک هشدار فوری بسته شد
- تغییر دکترین هستهای روسیه پاسخی به تصمیم آمریکا بود
- کشورهای عربی امیدوارند که عربستان، ترامپ را مهار کند
- پوتین آماده مذاکرات آتشبس با ترامپ است
- اهداف سفر هوکشتاین به لبنان؛ آیا آتش بس محقق می شود؟
- عزم ایران و روسیه، بر توسعه روابط در بالاترین سطح استوار است
- پیشنویس قطعنامه ضدایرانی به آژانس اتمی تحویل شد