در گزارشی اعلام شد؛
هشدار اف بی آی درباره تلاش روسیه و چین برای تاثیرگذاری در انتخابات آمریکا
پلیس فدرال آمریکا «افبیآی» نسبت به تلاش چین و روسیه برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ (آبان ماه) این کشور با استفاده از هوش مصنوعی هشدار داد.
به گزارش نگاه نو به نقل از تارنمای خبری «هیل»، پلیس فدرال آمریکا (افبیآی) هشدار داد که چین و روسیه تلاشهای خود برای تأثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۲۰۲۴ را با راه اندازی کمپینهایی با کمک هوش مصنوعی افزایش دادهاند.
یکی از مقام های ارشد افبیآی در این باره گفت: «تهدیدهای انتخاباتی امسال متنوعتر و گستردهتر از گذشته هستند.» این مقام اطلاعاتی آمریکا افزود: در حالی که هر یک از این کشورها با توجه به تفاوتهای ظریف و توانمندیهای متفاوت خود رویکردهای ویژه ای را اجرایی می کنند، اما افزایش اختلافات و تضعیف دموکراسی در همه این کمپین ها نمود دارد.
این گزارش ادعا کرد: چین به طور ویژه با ایجاد حسابهای جعلی در رسانههای اجتماعی در حال گسترش تلاشهای نفوذی خود برای «تحقق روایتها و ایجاد تفرقه» است که بازتابی از تلاشهای روسیه در انتخابات قبلی آمریکا است.
اف بی آی همچنین همزمان با متهم کردن روسیه و چین برای تاثیرگذاری در انتخابات آتی این کشور، این ادعا را درباره ایران هم مطرح کرده است. مقام وابسته به افبیآی تاکید کرد:استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی، جریان پنهان بسیاری از عملیات های ضد آمریکایی این سه کشور هستند.
دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا در ارزیابی تهدید سالانه خود که در ماه فوریه (بهمن ۱۴۰۲) منتشر شد، خاطرنشان کرد که تلاشهای دولت چین مبتنی بر «تمایل به کنار زدن منتقدان چین و بزرگنمایی شکافهای اجتماعی در ایالات متحده» است.
افبیآی در مورد تلاشهای روسیه برای دسترسی به سیستمهای مربوط به انتخابات ایالات متحده مانند شبکههای محلی و ایالتی و دادههای ثبت نامی رأیدهندگان نیز هشدار داده است.
یک مقام وابسته به اف بی آی تاکید کرد: «روسیه می تواند از دسترسی خود به این شبکه های دولتی برای تضعیف اعتماد به یکپارچگی انتخابات ایالات متحده و تقویت عملیات نفوذی خود استفاده کند.»
همچنین پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، نگرانی های زیادی در مورد تهدیدهای فزاینده علیه کارکنان انتخابات در سراسر کشور ایجاد شده است. نظرسنجی مرکز عدالت برنان که به تازگی منتشر شد، نشان می دهد ۳۸ درصد از مقامات انتخاباتی گفتهاند که تهدیدهایی دریافت کردهاند، بیش از نیمی از آنها نیز نسبت به امنیت همکاران خود ابراز نگرانی کردهاند.
نظر شما
- موشکهای دوربرد اوکراین؛ تصمیمی مؤثر یا دیرهنگام؟
- ترامپ به دنبال تحمیل خواستههای خود بر کنگره آمریکا است
- طرحهای شوم تل آویو برای ماندن در نوار غزه
- برای موضعگیری درباره به رسمیت شناختن طالبان هنوز زود است
- کره شمالی به زودی ماهواره جدید به فضا میفرستد
- تاکید بورل بر اجرای احکام دیوان کیفری بینالمللی و لزوم آتشبس در خاورمیانه
- هدف بایدن در تشدید حمایتها از اوکراین پیش از بازگشت ترامپ چیست؟
- ارتش کره شمالی به زودی وارد جنگ اوکراین میشود
- دادگاه هلند قطع مبادلات تسلیحاتی با اسرائیل را بررسی میکند
- قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام، هدیه بایدن به ترامپ است
- مسئله هستهای ایران با تقابلهای ساختگی حل نمیشود
- جنگ افروزی اسرائیل به بهبود روابط ایران و عربستان انجامید
- حاشیههای ناتمام کابینه انتخابی ترامپ