۳۰ بهمن ۱۴۰۱
کپی شد!

در گزارشی اعلام شد؛

چالش ارتش آمریکا برای جذب نسل جوان

چالش ارتش آمریکا برای جذب نسل جوان

بنابر نتایج یک نظر سنجی جدید، هراس از مرگ و آسیب‌های جسمی و روانی، دلایل اصلی جوانان آمریکایی برای خودداری از پیوستن به ارتش است که این امر به کاهش قابل توجه جذب سالانه نیرو و روی آوردن به شیوه‌های نوین تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی منجر شده است.

به گزارش نگاه نو به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، روند کاهشی استخدام نیروهای جدید در ارتش آمریکا که سال گذشته میلادی ۱۵ هزار مورد کمتر از تعداد تخمینی را ثبت کرد، نگرانی بسیاری از مقام‌های آمریکایی را برانگیخته است.

رسانه‌های آمریکایی در ماه‌های گذشته بارها و بارها به مشکل ارتش این کشور در جذب سربازان جدید پرداخته و دلایل احتمالی آن را بررسی کرده‌اند. در همین راستا، به تازگی پژوهشی با هدف هدایت ارتش آمریکا و کمک به درک صحیح‌تر از آنچه که تمایل جوانان آمریکایی را برای پیوستن به ارتش کاهش داده، صورت گرفته است.

بر این اساس، ارتش آمریکا بخشی از نتایج این پژوهش را که در طول ۴ ماه در بهار و تابستان ۲۰۲۲ میان جوانان ۱۶ تا ۲۸ ساله آمریکایی انجام شد، با آسوشیتدپرس در میان گذاشته است.

ژنرال الکس فینک رییس بخش بازاریابی ارتش آمریکا، در این رابطه سه دلیل اصلی خودداری جوانان از پیوستن به بخش‌های نظامی را ترس از مردن، نگرانی از اختلال روانی PTSD (تروما و ضربه روحی ناشی از تجربه یا مشاهده یک حادثه جدی) و دوری از خانواده و دوستان برشمرد:

فینک با بیان اینکه جوانان نسل جدید آمریکا، اگرچه برای نظامیان احترام قائل هستند اما ارتش در زندگی آن‌ها جایگاهی ندارد، توضیح داد: پیوستن به ارتش در زندگی مدرن و فرهنگ روزمره‌ای که جوانان آمریکایی با آن خو گرفته‌اند، قابل درک نیست.

وی خاطر نشان کرد ۱۰ درصد از شرکت‌کنندگان در پژوهش مذکور اعلام کردند با توجه به نحوه عملکرد ارتش آمریکا در ماموریت‌های اخیر خود از جمله خروج از افغانستان و همچنین استفاده دولت از ارتش برای سرکوب اعتراض‌ها در آمریکا،‌ به مدیریت و نحوه اداره این نهاد نظامی بی‌اعتماد هستند.

بیشتر بخوانید  تیراندازی در مرز آمریکا و کانادا/ زخمی شدن 6 افسر پلیس

در پژوهش صورت گرفته، درصد کمتری از پرسش‌شوندگان نیز به مسائلی از جمله واکسیناسیون اجباری کرونا، شرایط نامساعد زندگی در پایگاه‌های ارتش، اجبار در انجام ماموریت‌ها و همچنین نابرابری‌های نژادی و جسنیتی اشاره کرده‌اند.

به گزارش آسوشیتدپرس، ارتش آمریکا به منظور جبران کمبود جذب سال گذشته، بهبود افکار عمومی و مقابله با مشکلی که می‌تواند به یک بحران بدل شود، به ارائه امکانات جدید و تغییر در رویکردها از جمله در بخش‌های تبلیغات و جذب نیرو روی آورده است.

آیا ارتش آمریکا برای حل مشکل کمبود جذب به فعالان فضای مجازی روی آورده است؟
خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی که امروز منتشر کرد از تغییر باور مردمی از ارتش در آمریکا به عنوان یک چالش عظیم یاد کرده و به حواشی اخیر درباره با یک اینفلوئنسر جوان آمریکایی که در اقدامی ناگهانی شروع به انتشار تصاویر خود در لباس سبز ارتش کرده، پرداخته است.

اسپوتنیک در گزارش خود مطرح می‌کند: آیا ارتش آمریکا برای حل مشکل کمبود جذب به فعالان فضای مجازی روی آورده است؟

پیش از این رسانه‌های آمریکایی گزارش کرده بودند که ارتش در حال بررسی ارائه مجوز به سربازان برای استفاده از رسانه های اجتماعی مانند تیک تاک است تا نیرو جذب کنند.

بنابر این گزارش، کریستین ورموت وزیر ارتش آمریکا با اذعان به اینکه مشکل کمبود نیرو در ارتش یک حقیقت است،‌ عنوان کرد: اکنون ارتش با چالش بزرگی برای جذاب ساختن این شغل مواجه است.

جرمی شپرد یک محقق در حوزه سیاست در این رابطه با تایید اظهارات ورموت، تصریح کرد: با توجه به بی‌اثری روش‌های قدیمی جذب ارتش،‌ از جمله برقراری تماس‌های تلفنی و یا ایجاد دفاتر ارتش در مدارس، واقع‌بینانه‌ترین راهکار، روش مستقیم و بازاریابی هدف‌گذاری شده از طریق بسترهای دیجیتال موجود است.

بیشتر بخوانید  آخرین کرسی سنا به دموکرات‌ها رسید

اسپوتنیک می‌افزاید: اینجا است که فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به کمک ارتش آمریکا می‌آید. یک روز یک دختر جوان آمریکایی دنبال کننده‌های خود را با انتشار تصاویری که نشان می‌دهد او به خدمت ارتش درآمده است، غافلگیر کرد. پس از آن او هر روز تصاویری از زندگی خود به عنوان سرباز ارتش در صفحه‌های خود در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک می‌گذارد و تاکنون دنبال کنندهای او به طرز قابل توجهی افزایش پیدا کرده‌اند.

بر این اساس،‌ اگرچه دولت آمریکا به استفاده از او به عنوان بخشی از راهبرد تبلیغات رسانه‌ای برای تقویت ارتش اذعان نکرده است اما نویسندگان این گزارش معتقدند که نفوذ این چنینی به زندگی روزمره جوانان، تشخیص اینکه کدام تصویر نشان‌دهنده واقعیت است را دشوار و آنان را سردرگم می‌کند.

کاهش جذب نیرو به دلیل شروع همه‌گیری کرونا
اسپوتنیک در این گزارش با رد استدلال پنتاگون مبنی بر اینکه که همه‌گیری کرونا و حضور نداشتن افسران جذب در مدارس باعث این کاهش و کمبود شده، ادامه می‌دهد: شیب کاهشی در جذب سالانه نیرو توسط ارتش آمریکا در پنج سال گذشته ثابت بوده است.

طبق اظهارات وزیر ارتش آمریکا، تنها ۲۳ درصد از جوانان آمریکایی در بازه سنی ۱۷ تا ۲۴ سال، از نظر جسمانی و فیزیکی آمادگی لازم برای پذیرش در ارتش را دارا هستند.

در همین رابطه، مارک نیودیگیت یک افسر ارتش آمریکا امور مربوط به جذب نیرو به شبکه ای‌بی‌سی نیوز در کارولینای شمالی (ABC11) گفت: جذب افراد گام نخست است زیرا هرچه که پیش‌ برویم از تعداد متقاضیان کاسته می‌شود.

وی توضیح داد که با توجه به معیارهای گزینش ارتش از جمله وضعیت سلامتی، آزمون‌های تحصیلی و آمادگی جسمانی، بخش قابل توجهی از متقاضیان اولیه کنار گذاشته می‌شوند. به عنوان مثال تنها ۵۶ درصد از متقاضیان سال گذشته در آزمون تحصیلی موفق بودند.

بیشتر بخوانید  تصمیم پمپئو برای نامزدی در انتخابات رياست جمهوری آمريكا

به گفته نیودیگیت، بخش عظیمی از جمعیت آمریکا شرایط خدمت نظامی در ارتش را دارا نیستند.

گفتنی است با توجه به پایان یافتن همه‌گیری کرونا و محدودیت‌های ناشی از آن، همچنان نسبت به بهبود وضعیت جذب نیرو در ارتش امیدواری وجود دارد.

وزیر ارتش آمریکا در این رابطه به آسوشیتدپرس گفت: ارتش برای سال ۲۰۲۳ هدف دشوار جذب ۶۵ هزار نیرو را تعیین کرده که این تعداد، ۲۰ هزار نفر از شمار جذب شده در ۲۰۲۲ بیشتر است. اگرچه پیش‌بینی درباره تحقق این هدف دشوار است اما ارتش باید تمام توان خود را برای جذب حداکثری انجام دهد.

بررسی‌های پیشین پنتاگون نشان داده است که تنها ۹ درصد جوانان آمریکایی واجد شرایط، به حضور در ارتش این کشور تمایل دارند. به گفته یک مقام ارشد دفاعی، نیروی هوایی آمریکا به تنهایی با کمبود بیش از چهار هزار سرباز روبه‌رو است.

نظر شما

صفحات اجتماعی انتخاب سردبیر آخرین اخبار کاریکاتور عکس روز